Zespół

Agata Szewczyk –  absolwentka Europeistyki oraz Zarządzania Projektami Europejskimi Uniwersytetu Szczecińskiego.  Od 2004r działa na rzecz rozwoju społeczności lokalnych, profesjonalizacji organizacji pozarządowych i rozwijania współpracy z samorządem.

Absolwentka Szkoły Trenerów Organizacji Pozarządowych, koordynatorka licznych projektów obywatelskich i społecznych finansowanych ze środków wspólnotowych i ministerialnych oraz doradczyni w zakresie powoływania, funkcjonowania organizacji pozarządowych, fundraisingu, rozliczania dotacji oraz współpracy organizacji z samorządami.

Prywatnie mężatka, mama dwójki dzieci, pasjonatka kuchni greckiej.

Izabela Felisiak – absolwentka Wydziału Informatyki Politechniki Koszalińskiej.  Od 2000 roku związana z III sektorem. Z wykształcenia informatyk, z doświadczenia grafik, specjalistka ds. promocji i informacji w projektach unijnych i ministerialnych, doradczyni PR.

Nieobcy jest mi świat komputerów, nowinek technologicznych i narzędzi informatycznych, jednak  moją pasją, hobby od zawsze było rękodzieło, grafika. Jako grafik  realizuję się na każdym kroku, stale rozwijając się w tej dziedzinie.

Jestem osobą kreatywną, pełną pomysłów i zainteresowań.

Mój prywatny świat to moja rodzina – mąż i córka, Zuzanna.